Relatie coaching

Ontmoet elkaar opnieuw op een dieper niveau van hart tot hart!

De liefde is prachtig en wreed tegelijk. In elke relatie is er een groot verlangen om bij elkaar thuis te komen, om echt jezelf te mogen en kunnen zijn. Maar soms lukt het jullie ondanks de beste bedoelingen niet meer om te kunnen voldoen aan wederzijdse, vaak onuitgesproken verwachtingen. Vaak pijnlijke en persoonlijke thema’s steken telkens opnieuw de kop op. Sterker nog, onbewust weten jullie deze thema’s feilloos bij elkaar te benoemen.

De liefde legt alles open; bijna geen enkele relatie ontkomt hieraan. De liefde biedt ons zowel een uitnodiging tot heelwording als een pijnlijke confrontatie met wat nog niet heel is in ons.

Maar uit ervaring blijkt dat partners die een “crisis” in de relatie samen hebben doorleeft vaak dichter bij zichzelf en de “liefdes”-partner komen. Ze hebben opnieuw geleerd om met zachte ogen te kijken naar elkaar en naar hun eigen levensreis.

Onze werkwijze is erop gericht om jezelf en elkaar weer te ontmoeten en ingeslopen (communicatie)-patronen in de relatie te doorbreken. Met als doel om samen weer vanuit liefdevolle verbinding verder te kunnen of keuzes te maken vanuit “wat is goed voor mij en wat is goed voor de ander”.

Wanneer er vragen en of onduidelijkheden zijn over deze therapievorm, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. We zullen jullie vragen graag beantwoorden.