Bedrijfstrainingen

Automatisering, fusie of crisis zijn voorbeelden waarom organisaties en hun medewerkers moeten veranderen. Dit levert vaak een hoge werkdruk op, die op de lange termijn de kans vergroot dat medewerkers door stress of stress gerelateerde ziekten uitvallen. Volgens de Nationale enquête Arbeidsomstandigheden 2018, ervaart 35,3 % van de medewerkers werkstress gerelateerde klachten en heeft 17,3% burn-out klachten.

‘Innerlijk Balans- bedrijfstrainingen’ geven uw medewerkers de handvatten om stress te verminderen, tot maximale performance te komen en veerkracht vast te houden.

Innerlijk Balans In-company trainingen hebben al in veel organisaties hun meerwaarde bewezen en kunnen een belangrijk hulpmiddel zijn om het personeel duurzaam inzetbaar te houden. De Politie ging je bijvoorbeeld al voor. Klik hier voor een filmpje hierover.

Onze bedrijfstrainingen worden altijd toegesneden op de behoefte van de desbetreffende sector en bieden altijd maatwerk. Wij kijken graag samen met jou naar de juiste oplossing voor jouw organisatie.