Over ons

Bij Innerlijk Balans kunnen we jou helpen om je natuurlijke kracht terug te vinden, het vuurtje in jou weer laten branden en je begeleiden in de prachtige reis van zelfontwikkeling. Sta je open voor ontwikkeling op persoonlijk vlak of in relatie met een ander en zou je hier wel wat hulp bij kunnen gebruiken? Kijk dan gerust even verder op onze website en bekijk welke mogelijkheden er zijn voor jou.

De coaches/trainers

Evelyn

Evelyn is opgeleid als Toegepast Psycholoog en Mind-Walk trainer. Ze werkt graag met jongeren/kinderen en ondersteund ze bij het vinden van hun kracht. Wie ben ik? Wat zijn mijn kwaliteiten? Alles vanuit een positieve mindset maar zonder negatieve emoties te negeren. Als Mind-Walk trainer begeleidt ze mensen om met behulp van de natuur zichzelf te ontdekken, in het nu te leven en naar binnen te keren.

Carlo

Carlo is opgeleid als HeartMath – Coach/-groepstrainer, EMDR-therapeut en Mind-Walk trainer. Hij werkt graag met en voor mensen waarbij hij als professionele coach individuen of teams helpt de doelen die zij zichzelf hebben gesteld (eerder) te bereiken. Een paar voorbeelden hiervan zijn het overwinnen van faalangst en onzekerheid, het leren omgaan met werkdruk en stress. Hij doet dit altijd vanuit wederzijds respect en vertrouwen. Ook geeft hij trainingen in stressreductie en mentale veerkracht aan medewerkers binnen de overheid en het bedrijfsleven.