Mind-Walk training®

Wat is Mind-Walk?

Mind-Walk® kan worden omschreven als meditatief wandelen in de natuur gecombineerd met oefeningen die beïnvloed zijn door Tai Chi, mindfulness & yoga, ontspanningsoefeningen, ademhalingsoefeningen en meditatie. De oefeningen zijn geïntegreerd in een wandeling van ongeveer 3 tot max. 5 km per keer, onder begeleiding van een coach. Het is een veilige, effectieve manier om je (mentale) gezondheid en fitheid te verbeteren. Het is geschikt voor wandelaars van alle conditieniveaus.

Wil jij je batterij weer opladen en lijkt het je wat om:

  • Lekker te wandelen?
  • Je fitter en energieker te voelen?
  • Te ontspannen en te genieten van de natuur?
  • Even niks te moeten en tijd voor jezelf te hebben?

Geef jezelf dan in deze Mind-Walk outdoor-training cadeau!

In de training, met verschillende thema’s per keer, loop je jezelf naar balans. Er worden leuke materialen gebruikt en ervaringen kunnen tijdens en na de training worden gedeeld indien gewenst.

Data van de eerst volgende training

LET OP: in verband met COVID-19 zijn de Mind-Walk trainingen geannuleerd. Zodra er nieuwe data bekend zijn zal dat op deze pagina bekend worden gemaakt.

Adres: Duinweg 6,9479 TM Noordlaren.

Aan het bekende Pieterpad, in het Groningse landschap, ligt natuurvriendenhuis De Hondsrug. Dit is dan ook ons start en eindpunt.

Het natuurvriendenhuis staat midden in de natuur. In de omgeving van diverse natuurgebieden in de buurt zoals de Drentsche Aa, het Hunzedal, de Veenkoloniën, het Groninger Hogeland, het Zuidlaardermeergebied en natuurlijk de Hondsrug. We kunnen dus alle kanten op.

Je investering in deze training (en dus in de gezondheid van je lichaam en geest) is € 80,- voor 5 lessen van 1 ½ a 2 uur per keer. Dat is omgerekend € 16,- per les.